BALMAIN - hair extension

balmain - više >>Balmain Hair nudi jednu od najširih paleta proizvoda i aplikacijskih metoda dostupnih profesionalnim frizerima.

Balmain Hair je licencirani proizvođač Balmainovog programa umetaka i ekstenzija za kosu, a podržava svijet frizerske mode od 1975.

Kompanija Balmain Hair ima svoj vlastiti odjel za istraživanje proizvoda i kontrolu kvalitete. Balmain Hair razvija nove proizvode u bliskoj suradnji sa tvrtkom Balmain Paris.

Razvoj novih i poboljšanih proizvoda je najviši prioritet kompanije. Cilj je konstantno lansirati nove proizvode zajedno sa efektivnim marketinškim planovima.

Balmain Hair kontrolira procese koje prolazi kosa koju koriste za svoje proizvode. Balmain Hair ima vlastitu tvornicu koja je smještena u Hong Kongu koja izvodi sve procese proizvodnje.
Kompanija Balmain Hair koristi EuroTex kosu koja je specijalno tretirana i savršeno se uklapa u europsku kosu.

Balmainove pojedinačne ekstenzije su pramenovi prirodne kose koji su optimalne debljine za aplikaciju ekstenzija, na sebi imaju keratinski spoj. Koristimo keratin jer je to fiksirajući spoj najbliži našoj kosi i dozvoljava kretanje kose, fleksibilan je i izdržljiv.

http://www.balmainhair.com
Copyright (c) 2010 - 2023 :: Frizerski salon CutMe, Srdoči - Rijeka