label.m - professional haircare

label.m - više >>Kolekcija profesionalne kozmetike Label.m je nastala kao rezultat višegodišnjeg rada Sashe Mascolo i kreativnog tima firme TONI&GUY.

 Stručnosti i kreativnost ove firme vuku korijene iz 40 godina rada i iskustva preko 7000 frizera koji rade u Salonima TONI&GUY.

Koristeći ovo ogromno znanje u kombinaciji sa strogim testiranjima, provedenim od strane stručnog tima, ova firma je je razvila liniju profesionalne kozmetike, neusporedive kvalitete.

 Više puta nagrađivana od kompetentnih svjetskih stručnjaka, linija Label.m je nedavno u Velikoj Britaniji proglašena Superbrandom, a na svjetskoj razini je uvrštena među 100 najjačih svjetskih brandova.
 Sve ovo je više nego dovoljan razlog zašto je Label.m kolekcija koju svaki pravi profesionalac mora imati u svom salonu.

 Završimo s porukom iz TONI&GUY-a:
"Kosa je ultimativni modni detalj. Kosa je originalnost, osobnost i duh osobe. S Label.m proizvodima će te dobiti najbolji rezultat - prekrasnu, lagano stiliziranu, kosu. Label.m proizvodi vas vode u novo, uzbudljivo doba."


Preuzmite katalog label.m u PDF-u.

http://www.labelm.co.uk/
Copyright (c) 2010 - 2023 :: Frizerski salon CutMe, Srdoči - Rijeka