MOROCCANOIL TREATMENT

Moroccanoil - više >>

MOROCCANOIL je jedinstveni kozmetički proizvod za kosu sa ultra laganom, nemasnom formulom na bazi argan ulja, koji daje svilenkasti sjaj i namijenjen je svim tipovima kose. 

MOROCCANOIL TREATMENT ima sposobnost obnavljanja kemijski tretirane kose, oštećene uslijed bojanja, minivala te nepovoljnih vanjskih utjecaja.

Za postizanje izuzetnih rezultata, nakon šamponiranja i regeneratora nanesite nekoliko kapi preparata MOROCCANOIL TREATMENT na kosu. Kosa će biti sjajnija i zdravija nakon samo jedne aplikacije. Sa višestrukim aplikacijama, održava se dobro stanje kose, ublažavaju oštećeni vrhovi i lomljenje kose.

Trenutno se upija u kosu, a formula preparata pomaže kod smirivanja nestašne kose, lakšeg raščešljavanja te dugotrajne njege. Namijenjeno svim tipovima kose.

- Pomaže kod omekšavanja jake i oštre kose
- Daje sjaj i mekoću kosi koja izgleda opušteno i beživotno
- Kosa postaje fleksibilna i jaka
- Njeguje kosu koja je oštećena bojanjem i stiliziranjem
- Štiti kosu od oštećenja uzrokovanih nepovoljnim vanjskim utjecajima
- Ubrzava vrijeme sušenja i stiliziranja kose

  
MOROCCANOIL TREATMENT preparat je jedinstvene kvalitete, koji kosa trenutno upija, daje sjaj i ne ostavlja masne tragove na kosi.


PREPORUKA ZA KORIŠTENJE PREPARATA & UPUTE

STILIZIRANJE I OBLIKOVANJE:
Nanesite malu količinu preparata MOROCCANOIL TREATMENT na dlanove i umasirajte u vlažnu kosu nakon šamponiranja. Oblikujte kosu na uobičajeni način.

ZAŠTITA:
Nanesite malu količinu preparata na suhu kosu, kako bi ste kosu zaštitili od nepovoljnih utjecaja sunčevih zraka, vjetra te drugih vanjskih faktora.

BOJANJE I KEMIJSKI TRETMANI:
Preparat MOROCCANOIL TREATMEN može se koristiti uz bilo koji preparat za bojanje kose ili kemijski tretman: boje za kosu, pramenovi, preparati za ravnanje kose i ostalo.

Prije nanošenja boje ili drugih kemijskih tretmana, nanesite direktno na kosu otprilike 5 ml preparata MOROCCANOIL TREATMENT i nježno umasirajte.

Kosu nije potrebno ispirati prije nanošenja boje ili ostalih kemijskih tretmana.
Umiješajte u boju za kosu direktno 4-7 ml preparata MOROCCANOIL TREATMENT kako bi kosa dobila sjaj, a boja dubinu.

EKSTENZIJE ZA KOSU:
Preparat MOROCCANOIL TREATMENT pomaže kod oživljavanja izgleda kose. Pomaže kod raščešljavanja kose, perika i ekstenzija za kosu.

Preparat MOROCCANOIL TREATMENT čuva se u staklenim bočicama boje jantara, kako bi se ulje sačuvalo od utjecaja UV zraka koje uzrokuju oksidaciju preparata i smanjuju njegovu kvalitetu. 

www.moroccanoil.com

 Copyright (c) 2010 - 2023 :: Frizerski salon CutMe, Srdoči - Rijeka