O nama

Dobro nam došli

Moje ime je Jasmina i dopustite mi da Vam predstavim sebe i frizerski salon CutMe.

Kroz višegodišnje iskustvo, nakon mnogih edukacija, seminara i radionica odlučila sam to pretvoriti u novi i moderno opremljen CutMe prostor gdje ćemo se svi skupa osjećati ugodno.

željela bih podijeliti sa vama sve svoje dosadašnje iskustvo oko njege kose i dočarati vam svijet frizura u nekom novom svjetlu.

Ugodna atmosfera i pažnja koju ćemo vam posvetiti je samo dio onoga zbog čega smo već stekli veliki broj klijenata koji su se prepustili nama i ovom prilikom im se zahvaljujemo na vjernosti.
Ovim putem bih vas željela upoznati sa našim radom i vrhunskim proizvodima Label.m koje koristimo.

Label.m profesionalni su proizvodi iz radionice Tony & Guy, generalnog sponzora Fashion week-a London i  uz njih ćete doživjeti vrhunsku njegu kose a vas će bar na trenutak, već pri prvom posjetu CutMe frizerskom salonu približiti svijetu modnih pista i reflektora.

I prije nego nas posjetite, na našoj stranici, možete pronaći sve informacije o Label.m proizvodima.
Uz kvalitetne proizvode koji hrane kosu i vraćaju joj sjaj i Vi ćete zasjati u novome svjetlu.

Kvalitetne boje Subtil iz Laboratoire Ducastel Paris, sa epalinom i E vitaminom koji hrane i pune kosu sa pigmentima za sjaj i njegu sa dugotrajnim efektom, su boje koje mi koristimo.

CutMe salon je mjesto gdje ćemo poslušati vaše ideje i želje i dati vam savjet, predložiti makeover ili moderno šišanje koje će vas učiniti drukčijim od drugih.

Ako ste ikad sanjali o dugoj kosi, uz vrhunske Balmain ekstenzije ostvarit ćemo vaše snove.
Ako svojoj kosi želite dati volumen ili dužinu izaberite neku od prirodnih tonova ili pak izaberite ludu boju ekstenzija, budite drugačiji, zasjajite u punom sjaju i neka se okreću za vama.
Osim duge, ravne ili kovrčave kose i kratka kosa ima svoje čari a to bih ponajviše spomenula zbog naših muških klijenata.

I na kraju za naše 'najmanje' smo pripremili poseban kutak gdje će njihovo iskustvo šišanja biti nezaboravno.

Priuštite sebi i svojoj kosi užitak dolaskom u CutMe salon i neka sjaj u kosi i osmijeh na licu budu nešto zbog čega ćemo se opet vidjeti.

Vidimo se,
JasminaCopyright (c) 2010 - 2023 :: Frizerski salon CutMe, Srdoči - Rijeka