SUBTIL - boje za kosu

Subtil - više >> Laboratoire Ducastel strašću koja traje već 60 godina ispunjava očekivanja svojih klijenata u razvoju inovativne profesionalne kozmetike za kosu.

Filozofiju firme tvori kreativan um čija je ambicija bila ponuditi rafiniranu, genijalnu formulu za njegu kose, poznatu diljem svijeta.

Firma je osnovana u obliku manufakture, u Parizu 1945. Porastom kapaciteta seli  se u Castelfranck da bi ju 1997. zamijetio poznati pariški frizer Patrick Ales koji ju integrira u poznatu Ales group.

Ponuda se sastoji od 3 branda; Subtil (boje za kosu), IUM (njega kose) i BPM (styling). Radi se o vrhunskim francuskim proizvodima za profesionalce.

Subtil je profesionalna, permanentna boja, koja kosi daje duboki intenzitet i bogat sjaj. Bogata je epalinom ( derivat ulja kukuruza ). Postojana je i nakon više od 10 pranja, otporna na sunčeve zrake, pokriva sijede vlasi i čuva strukturu kose od oštećenja. Nakon aplikacije boje, kosa dobiva visoki sjaj koji traje, a njena kremasta tekstura omogućava lagano nanošenje. Može se koristiti kao boja za pramenove, kromatske slojeve ili za cijelu kosu. Subtil boja za kosu dolazi u 88 prekrasnih nijansi.

http://www.subtil.nl/
Copyright (c) 2010 - 2023 :: Frizerski salon CutMe, Srdoči - Rijeka